Obres d'art
Cerca per
 

Y Steve Jobs, ¿qué hubiera hecho?

Y Steve Jobs, ¿qué hubiera hecho?
Editorial: Gestión 2000
Autor: Peter Sander
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 18,95€

 

No existeix un únic raonament que ens ajudi a entendre com pensava Steve Jobs. Ell simplement no ho feia de la mateixa manera que ho fa la resta de la gent. Considerat per molts el líder empresarial més innovador i influent del nostre temps, Jobs era un visionari únic al món. Ell és la raó que Apple sigui diferent a la resta d'empreses.

Encara que nosaltres no podem convertir-nos en Steve Jobs, el sistema que ell seguia per dur a terme les seves idees era molt determinat: sistemàtic, eficient, encertat i intel · ligent. I això vostè sí que ho pot fer.

I Steve Jobs, ¿què hauria fet? presenta el model de negoci en sis parts que Jobs va aplicar per fer d'Apple l'empresa més valuosa del món i un referent global de l'excel · lència en els negocis. Tot i que els resultats d'aquest model poden ser complexos, tots els passos són senzills i vostè pot fàcilment centrar amb claredat i determinació en els següents aspectes:

CONSUMIDOR: Entengui molt bé als seus consumidors, fins al punt de saber millor que ells què volen.

VISIÓ: No deixeu de pensar en nous productes; sintetitzi les seves idees, productes i tecnologies sobre una idea que cregui que pot revolucionar el mercat.

CULTURA: Creeu un entorn de persones que considerin que la frase «no puc» no es la resposta correcta.

PRODUCTE: Enfocament seu producte com una cosa que pot canviar el món, no com una cosa que simplement serveix per guanyar a la competència o per aconseguir que un treball es realitzi.

MISSATGE: Transmeti un missatge que sigui tan convincent que es converteixi en una extensió del propi producte.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017