Obres d'art
Cerca per
 

Hazlo distinto y triunfa

Hazlo distinto y triunfa
Editorial: Gestión 2000
Autor: Charles Taylor
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 19,95€

 

Sovint, una idea pot semblar excessivament radical o fins i tot desgavellada però, sovint, és just el que la seva empresa necessita.

En una època de competència ferotge i profundes recessions, les empreses no poden permetre seguir fent les coses com han fet fins ara. Però com considerar noves propostes quan hi ha tanta pressió per aconseguir resultats immediats?

Utilitzant els seus anys d'experiència en el món empresarial, el cofundador i editor de Fast Company, una de les revistes de gestió empresarial més admirades del món, ens explica quins són els millors mètodes per dur a terme un procés de canvi que garanteixi un retorn immediat .

Per això, en Fes-ho diferent i triomfa analitza en profunditat 25 companyies, amb i sense ànim de lucre, per descobrir com han aconseguit progressar de forma notable en circumstàncies difícils. Entre aquestes empreses es troben IBM, Zappos, Swatch, Girl Scouts, Interpol, hospitals de grans ciutats, bancs amb un ritme de creixement ràpid i companyies aèries.

Si vostè o la seva empresa necessiten canviar per continuar sent competitius, aquest és el seu manual de referència.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017