Obres d'art
Cerca per
 

Multimillonarios por accidente

Multimillonarios por accidente
Editorial: Alienta
Autor: Ben Mezrich
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 17,95€

Mark Zuckerberg i Eduardo Saverin no encaixaven dins dels cànons socials de la Universitat d'Harvard. Tímids, poc agraciats físicament i sense cognoms il·lustres, els seus companys els donaven l'esquena i, amb això, s'esfumava tota possibilitat de relacionar-se amb la meitat femenina del campus. Resignats, es refugiaven en els seus ordinadors i en les seves classes de matemàtiques. Eren dos autèntics friquies.

Una nit, en la qual com d'altres tornava només a la seva habitació, Mark Zuckerberg va entrar en els servidors de la universitat i va copiar els arxius del directori d'estudiants, anomenat Facebook en anglès. Va eliminar els noms i les fotografies dels nois i ho va tornar a penjar en Internet, no sense una altra petita modificació: els estudiants podien puntuar l'aspecte físic de cadascuna de les noies. L'experiment va ser a punt de costar-li l'expulsió de la Universitat, alguna cosa que no li hagués preocupat en absolut perquè acabava de crear l'embrió del que en uns pocs mesos anava a convertir-se en Facebook, la xarxa social més popular del món.

La que segueix és una història novel·lada en la qual les festes boges, el sexe amb dones despampanants, el talent dels seus fundadors, els diners dels inversors i la traïció entre amics acaben conformant un relat molt poc habitual de la fundació d'una empresa, al mateix temps que constitueix una lectura compulsiva sobre la pèrdua de la innocència d'una generació que ha fet de les xarxes socials el seu hàbitat natural.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017