Obres d'art
Cerca per
 

Contabilidad y finanzas Para Dummies

Contabilidad y finanzas Para Dummies
Editorial: Para Dummies
Autor: Oriol Amat
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 18,95€

Tant si vols entrar al departament de comptabilitat d'una empresa, com si vas muntar el teu propi negoci, i fins i tot si estudies l'assignatura de Comptabilitat i Finances, aquest llibre constitueix una introducció fantàstica a aquesta disciplina. Oblida't d'aquesta frustrant sensació de no entendre el que t'expliquen, perquè Oriol Amat i la col · lecció per Dummies formen un gran tàndem, i t'ofereixen un llibre amè, molt fàcil de seguir i comprendre, destacant els conceptes clau, avançant amb pas ferm per que mai més et sentis perdut davant un compte de resultats.


• Afegir valor al teu currículum - incloure la comptabilitat i les finances en les teves habilitats pot convertir en el candidat seleccionat.

• Optimitzar el funcionament de la teva empresa - què produir, en quina quantitat ia quin preu vendre'l són algunes de les grans decisions que afecten al compte de resultats.

• Pimes, microempreses o grans corporacions - la mida de l'empresa no importa, cal controlar les finances amb la màxima cura per no perdre diners i no tenir ensurts innecessaris.

• Amb una mica més de recursos, podria fer el salt - els temps estan difícils, però segueixen havent algunes fonts de finançament per a les empreses.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017