Obres d'art
Cerca per
 

Soy consultor (con perdón)

Soy consultor (con perdón)
Editorial: Empresa Activa
Autor: Carlos Abadía Jordana
Disponibilitat: 2 o 3 dies
Preu: 13,50€

Guia de supervivència per a professionals amb vocació

Ser consultor no s'improvisa. Com tota professió, té unes claus que cal entendre triomfar, relacionades amb el saber, el voler i el fer. En el llibre s'aborda, amb llibertat d'esperit, bon humor i molt poc dramatisme tot el que s'ha de fer per ser un consultor reeixit i molt del que no s'ha de fer. La consultoria té molt d'art, molt de tècnica i moltíssim de sentit comú.

A més cal vendre-la. El venedor de consultoria és consultor, i el consultor és venedor de consultoria. El que es ven és confiança. El consultor mai ven fum. Ven aire fresc en un ambient més o menys viciat. El fum ho venen els socarrats d'esperit.

Ser consultor no és fàcil. I per això no ho és qualsevol. El consultor autèntic coneix al client i el que necessita. I no enganya. Per això, entre client i consultor la paraula sempre és la mateixa: compromís, que neix de la confiança mútua.

I tot això s'ha de fer amb humor, il · lusió i passió. El consultor té un dels treballs més bonics i notables que una persona pot fer: ajudar les empreses ia les persones a millorar.

Amb la col·laboració d'ADQA
Llibres d'Empresa © 2017